040 881 589
02 620 94 00
Grajska cesta 27, 9250 G. Radgona
O podjetju
Kdo smo, kam gremo
Smo podjetje, ki se ukvarja z naravnim zdravilstvom. V naših centrih, v Gornji Radgoni in  Ljubljani izvajamo naravno zdravljenje po metodi VITO, ki je rezultat dolgoletnih praktičnih in teoretičnih spoznanj na področju komplementarnega zdravljenja.
Naš najvišji cilj je kakovost storitve.
V podjetju zaposlujemo mlad kader terapevtov, ki so strokovno in praktično usposobljeni ter se kontinuirano izobražujejo. Za to skrbi strokovna ekipa z vrhovnim mojstrom Vitom na čelu, ki se s terapevtskim kadrom redno srečuje na supervizijah. Vsak terapevt je hkrati učenec in učitelj, saj sledimo načelu, da lahko metodo Vito skupaj še izboljšamo in nadgradimo.
Spoštovanje človekove integritete ter pomoč sočloveku.
Glavno načelo zaposlenih je spoštovanje človekove integritete ter pomoč sočloveku, ki ima težave. V ta namen nudimo tudi brezplačne terapije vsem, ki to resnično potrebujejo, vendar si stroškov zdravljenja sami niso sposobni kriti. S tem vračamo družbi zdravje, naše največje bogastvo.


Verjamemo, da se dobro sámo hvali, kar potrjuje tudi dejstvo, da ne objavljamo nikakršnih promocijskih oglasov. Naša edina promocija so zadovoljne stranke.
V nekaj letih nas je obiskalo tudi mnogo ljudi iz sosednjih Avstrije in Hrvaške.

Zagotavljamo vam, da bomo uporabili vse svoje znanje
Zagotavljamo vam, da bomo pri lajšanju, odpravljanju in preprečevanju vaših težav uporabili vse svoje znanje.
Menimo, da je iz dneva v dan vse več nepotrebnih, celo škodljivih produktov in preparatov, ki se jim lahko izognemo, če smo pravilno obveščeni, poznamo prave vzroke in razloge nastanka težav. S pravilnim zdravljenjem lahko dosežemo odlično počutje in spoznamo, da bolečina ni nujen del življenja.


Zaupajo nam zdravstvene ustanove in posamezni zdravniki, ki so sami poiskali pomoč pri nas in tako spoznali, da lahko preko nas odlično dopolnjujejo storitve javnega zdravstva. To zaupanje smo pridobili z uspešno pozdravljenimi bolniki.