040 881 589
02 620 94 00
Grajska cesta 27, 9250 G. Radgona
Predstavitev metode
Vito terapija
Vito terapija je komplementarna metoda naravnega zdravljenja, osnovana na izkušnjah in kontinuiranih izobraževanjih. Razvijamo in dopolnjujemo jo že več kot deset let. Ugotovili smo, da konvencionalno zdravstvo določenih bolezni ni sposobno odpraviti, ker ne pozna vzrokov za njihov nastanek.

Metoda Vito obravnava telo celostno, saj temelji ravno na odkrivanju vzrokov bolezni in odpravljanju le-teh. Telo dojemamo zelo preprosto in logično ter ves čas iščemo povezave med posameznimi organi. Cilj metode je optimizacija informacijskega pretoka med hipofizo in organi, odprava blokad ter vzpostavitev naravnega ravnovesja in s tem samozdravljenja.

Telo potrebuje pomoč, saj se njegova odpornost zaradi stresnega in hitrega življenjskega sloga ne ohranja, organizem pa zaradi obstoječih motenj ni več sposoben samoobrambe.

Glavni cilj metode Vito je pripraviti telo do samoozdravitve oz. ga usposobiti do te mere, da je sposobno samoobnove posameznih organov.

Naša metoda služi tudi kot preventiva, saj odpravljamo motnje, ki posledično vplivajo na delovanje vseh organov. Nudimo tudi rehabilitacijo in stabilizacijo po operacijskih posegih.
Zelo uspešni smo pri zdravljenju

S pomočjo terapij se izboljša gibljivost celotnega telesa, bolečine izzvenijo, popravi se drža, izboljša se splošno počutje in okrepi se imunski sistem. V telesu se znova vzpostavi prej porušeno ravnovesje.
Kaj lahko pričakujemo ob prvem obisku?
Pri prvi obravnavi terapevt postavi diagnozo in se posvetuje s stranko. Glede na obliko bolezni poskusi napovedati število terapij ter potek zdravljenja. Potek terapije je odvisen od predhodnega bolezenskega stanja, telesne kondicije bolnika, njegovega zaznavanja bolečin ter samih vzrokov za nastanek bolezni.


Vsem, ki imate zdravstvene težave, smo od ponedeljka do petka na voljo v naših centrih, ki se nahajata v Gornji Radgoni in Ljubljani. Vse splošne informacije vam bodo na voljo v naši recepciji, vse strokovne informacije pa pri naših terapevtih.